Tjäna PENGAR med Artificiell Intelligens

Artificiell intelligens (AI) är en av de mest revolutionerande teknologierna i dagens samhälle. Många företag har redan börjat använda AI för att öka sin produktivitet och förbättra sina affärsbeslut. Men det finns också möjligheter för individer att tjäna pengar med AI.

  1. Skapa en app eller tjänst med AI-funktionalitet: Du kan ta tillvara på den ökande efterfrågan på AI-drivna produkter genom att skapa en app eller tjänst med AI-funktionalitet. Du kan erbjuda dina tjänster till företag eller privatpersoner.

  2. Tjäna pengar med AI-lösningar för andra företag: Du kan tjäna pengar genom att erbjuda AI-lösningar till företag som söker en effektivare och mer automatiserad verksamhet.

  3. Sälj data till företag som använder AI: Företag som använder AI behöver tillgång till stora mängder data för att träna sina system. Du kan tjäna pengar genom att samla och sälja data till dessa företag.

  4. Bli en AI-konsult: Du kan tjäna pengar genom att erbjuda din expertis och rådgivning till företag som vill använda AI i sin verksamhet.

Artificiell intelligens är här för att stanna och det är en spännande tid att vara en del av denna teknologiska revolution. Utforska möjligheterna och tänk på vilken väg du vill ta för att tjäna pengar med AI."

Här nedanför får du några fler tips hur du kan börja tjäna pengar idag med AI 


Affärsideér med Artificiell intelligens

 

1. Skapa AI-genererade T-shirts, Tavlor m.m
Webbplatser som Printful och Printify gör det lätt att sälja tryck-på-beställning-t-shirts. Om du väljer en nisch med entusiastiska köpare kan du enkelt generera många design med verktyg som MidJourney eller InstantArt.

Rekommenderade verktyg:
Midjourney
InstantArt

2. Rensa bilder
Det finns många AI-baserade verktyg som tillåter dig att ta bort oönskade objekt från bilder, ta bort bakgrunder och uppskala pixlade bilder. Det finns till och med verktyg som tar bort alla typer av vattenstämplar som är inbäddade i bilder. Du kan erbjuda en tjänst för att rensa och återställa foton för människor med hjälp av en eller en kombination av dessa verktyg.

Rekommenderade verktyg:
Watermark Remover
AI Image Upscaler
Gigapixel AI Upscaler
ClipDrop
Magic Eraser

3. Sälj AI-genererade bilder till Adobe Stock
Adobe Stock tillåter AI-genererade bilder. Du kan använda verktyg som MidJourney eller Stable Diffusion för att generera bilder av vanligt sökta stockfoton, som affärsmän, landskap och representationer av aktuella händelser. Du kan skicka in dem till Adobe Stock och tjäna en provision när någon använder din bild.

Rekommenderade verktyg:
Midjourney
Gigapixel AI Upscale
AI Image Upscale
Wirestock4. Barnböcker
Använd ChatGPT för att skriva historien för dig och använd sedan MidJourney eller Stable Diffusion för att skapa bilderna för sidorna. Du kan sedan sälja din bok via Amazon KDP (Kindle Direct Publishing) plattform i både digital och fysisk form.

Rekommenderade verktyg:
ChatGPT (OpenAI)
Midjourney
Stable Diffusion
För ljudbok Murf.ai

5. Sälj YouTube-thumbnails
Du kan använda MidJourney för att ange en prompt relaterad till vad din video handlar om och låta AI generera den perfekta bilden. Du kan sedan hämta den i Canva för att lägga till text och ytterligare grafik. Du kan sälja den här tjänsten på Fiverr, Upwork, din sociala följarskara eller någon annanstans där du kan hitta köpare av YouTube-miniatyrer.


Rekommenderade verktyg:
Midjourney
Canva Image Generator

6. Sälj röst-över intryck på Fiverr
Du kan använda en verktyg som Voice.ai för att modulera din röst så att den låter som en känd person. Till exempel kan du låta dig själv låta som Morgan Freeman, Elon Musk, Joe Biden eller Donald Trump. Du kan erbjuda att göra intryck på Fiverr och använda det här verktyget för att spela in och omvandla din röst.

Rekommenderade verktyg:
voice.ai


6. Konvertera YouTube-videor till TikToks
Hitta några YouTubers som försöker växa sin kanal, nå ut till dem och erbjud att hantera deras TikTok för dem, och använd coola AI-verktyg för att enkelt omvandla deras innehåll för dem. Be om en rättvis pris, spara dem tid och samla så många klienter som du kan hantera. Denna tjänst är mycket efterfrågad!

Rekommenderade verktyg:
ClipMaker

Lämna en kommentar

Alla kommentarer är granskade före publicering