Shopify appar

#1 Pennywise 

Bästa Shopify appen för Bundles, Volymrabatter, Quantity break, Bogo-erbjudanden:

När det kommer till att driva en framgångsrik e-handelsverksamhet är det avgörande att utnyttja olika strategier för att öka försäljningen och locka kunderna att köpa mer. En sådan strategi är att använda Bundles (paket) och volymrabatter.

Till Pennywise

#2 Adwhatcost 

Ads manager i Facebook spårar inte köp & roas tillräckligt bra för att fatta vettiga beslut och därför använder jag denna Shopify appen. Med den här appen kan jag enkelt se vilka annonser som genererar försäljning och beräkna ROAS och vinster. För att appen ska fungera behöver du använda UTM-taggar i dina annonser, vilket är en enkel process.. Här är en guide hur man UTM-taggar annonser 

Till AdWhatCost


#3 OnModel ‑ AI Models Photos

Detta är en fantastisk app! Uppdatera dina befintliga bilder med AI-genererade mode-modeller på bara några sekunder. Med OnModel kan du enkelt byta ut modeller på befintliga bilder, placera t-shirt-bilder på modeller och till och med generera ansikten för avklippta bilder.

Till Onmodel

#4 Chargeflow Dispute Chargebacks

Chargeflow är en helt automatiserad lösning för hantering av chargebacks. Genom att använda AI och analysera datapunkter maximerar den dina chanser att vinna chargeback-tvister. Appens prisstruktur innebär att du endast betalar en viss procent när den framgångsrikt återvinner chargebacks till din fördel. 

Shopify Chargeback tvister

Till Chargeflow

 

#5 Facebook pixel

Att få Facbook & Tiktok pixlar att fungera bra kan vara en nagel ögat. Denna appen har fått väldigt bra betyg för att enkelt och billigt kunna lösa flera pixlar till vardera butik. 

Facebook Pixel Helper

 

#6 Paltrack 

Billig och bra app som skickar spårningsnummer till Paypal

Denna app är viktig om du använder PayPal. Den tar spårningsnummer från Shopify och lägger till dem i PayPal för att minska problem som t.ex låsta pengar.

Shopify Paypal spårningsnummer automatiskt

Till Palltrack
 

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer är granskade före publicering