Vad är dropshipping?

Dropshipping är en affärsmodell där en butik säljer produkter utan att behöva ha något eget lager. Istället köper butiken produkterna från en leverantör när en kund gör en beställning. På så sätt kan man starta en e-handel verksamhet utan att behöva investera i fysiskt lager. Dropshipping är en lönsam affärsmodell med låga startkostnader och flexibilitet men det kräver precis som vilken affärsmodell som helst, hårt arbete och tålamod.

Shopify är en plattform för e-handel som gör det enkelt för företag att skapa och driva en onlinebutik. Det är en komplett lösning som innefattar allt från webbdesign och betalningshantering till analysverktyg.

Följ dessa steg för att komma igång med shopify dropshipping

 - Skapa konto Shopify.com, tryck här så får pröva 90 dagar för endast 3 dollar.

- Ange information som krävs, inklusive ditt företagsnamn och kontaktinformation.

- Hitta en produkt som du vill sälja.

- Lägg till produkten/produkterna till din butik.

- Anpassa din butiksdesign genom att ändra färger, typografi, layout och annat utseende.

- Lägg till sidor: Lägg till olika sidor på din butik som "Om oss", "Kontakt" och "Vanliga frågor"

- Konfigurera dina betalnings- och fraktalternativ.

-Gör din butik live.

- Börja marknadsföra för att få kunder. (läs mer här)

- När du får din förata order så behöver du kontakta en agent. En agent är en ett företag i Kina som hjälper dig köpa in produkten och skicka direkt till din kund. För att lära dig mer om vad en agent gör och hur du får kontakt med en pålitlig sådan - (Läs mer här)

Känns det överväldigande? Jag erbjuder coaching 1-1, där kan vi dela skärm och göra allt i den takten du vill, på detta vis kan du känna dig trygg att allt blir rätt. Köp coaching här här eller skriv till mig på Kontakt@dagenshenadel.se

 

Lämna en kommentar

Alla kommentarer är granskade före publicering